HTML

Női Napozó - ahol a nők politizálnak

"Nyissak egy női napozó szekciót?"
TWA

Nos, megnyitottuk magunknak. A blogot csak nők írják, a téma csak a politika. Száz százalékos női kvóta a jövő politikusnőiért, oldalfüggetlenül.
Címünk: noinapozoblog@gmail.com

Friss topikok

Facebook

Linkblog

Aki hazafi, az most állampapírt vesz!

2011.04.07. 14:10 Női Napozó

Kedves emberek, adják kölcsönbe minden nélkülözhető pénzüket az államnak!
A japán állam adóssága elképesztően nagy, közel 200 százalék a magyar 80 százalékkal ellentétben. Mégsem liheg a nyakában az IMF, és nincs olyan külső erő, amivel meg kell küzdenie. Miért? Mert a japán polgárok olyan hazafiak, hogy kölcsönadják a pénzüket az államnak. Állampapírt vesznek!

Nem kell ide vadonatúj adakozási konstrukció, amelyet mindenféle bonyolult adókedvezménnyel (ennyit a söralátétről!) szándékoznak ellentételezni.

Állampapírt kell venni!
Ezzel mindenki jól jár. Ön azért, mert - az állampapír fajtájától függő idő után- visszakapja a pénzét, méghozzá kamattal együtt.
Az állam azért jár vele jól, mert használhatja az ön kölcsönadott pénzét. És ellentétben az IMF-fel vagy egyéb külföldi befektetőkkel, ön nem fog kekeckedni, hogy hogyan használja fel és építi belőle a hazát.

Ne hagyja tehát a pénzét csak úgy a bankban kamatozni!
Vásároljon állampapírt!
Részletes információkat itt kaphat: Államadósság Kezelő Központ honlapja, állampapír-vásárlással kapcsolatos információk.

kov_vacs

2 komment

Címkék: szösszenet államadósság állampapír kov vacs összefogás az államadósság ellen alap

A bejegyzés trackback címe:

https://noinapozo.blog.hu/api/trackback/id/tr422807196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kela-bá 2011.12.27. 18:56:52

Ha ez jó, akko vajon miért nem bátoritják az embereket az állampapirok vásárlására ?

Mr. Waszabi 2012.09.01. 12:45:26

Hát, lássuk csak. Ha elmennek innen a kilföldi bankok, akkor legfeljebb majd Ausztriába kell átmennem a pénzemért. Ott is kamatozik. De ha Orbán zsebébe öntöm, azt ugyan bottal üthetem. Egyelőre olyan inflációt gerjeszt, amely meghaladja az államkötvényei hozamát. Hol ebben a bolt akkor? Sehol, illetve csak neki az.
süti beállítások módosítása