HTML

Női Napozó - ahol a nők politizálnak

"Nyissak egy női napozó szekciót?"
TWA

Nos, megnyitottuk magunknak. A blogot csak nők írják, a téma csak a politika. Száz százalékos női kvóta a jövő politikusnőiért, oldalfüggetlenül.
Címünk: noinapozoblog@gmail.com

Friss topikok

Facebook

Linkblog

Az igazság és annak részletei

2011.04.03. 21:14 Női Napozó

"Mi lesz akkor, ha nem tudunk változtatni a trendeken és 30-40 év múlva alig 40 ezer gyerek születik? Miként működik majd a magyar gazdaság? Mi lesz a nyugdíjrendszerrel?" - kérdezi Révész Máriusz a Hírszerzőn megjelent írásában.

Kedves képviselő úr, elkésett a kérdéssel fél évet.

Fél évvel ezelőtt az álampolgárok lehetőséget kaptak arra, hogy döntsenek: visszatérnek-e az állami nyugdíjrendszerbe, vagy továbbra is magáncégeket bíznak meg azzal, hogy a nyugdíjra félretett pénzükkel gazdálkodjanak.

A legfőbb érv az állami rendszer mellett az volt, hogy az állam garantálja a nyugdíjat. Szó sem esett olyasmiről, hogy természetesen csak akkor lesz itt bármiféle érdemi állami nyugdíj, ha jóval több gyerek fog születni, mint most.

Hogy is szól az a bizonyos híres mondat? Nem hazudtam, de nem bontottam ki az igazság minden részletét?

kov_vacs

 

Szólj hozzá!

Címkék: szösszenet hírszerző révész máriusz nyugdíj demográfia kov vacs gyermekek után járó szavazati jog

A bejegyzés trackback címe:

https://noinapozo.blog.hu/api/trackback/id/tr672797182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása